Descopera subtonul pielii tale pentru a alege fondul de ten

Descopera subtonul pielii tale pentru a alege fondul de ten

Subtonul pielii tale este un factor esential in alegerea fondului de ten potrivit. Intelegerea acestui aspect te va ajuta sa obtii un machiaj impecabil si sa-ti pui in valoare frumusetea naturala.

Atunci cand vine vorba de subtonul pielii, exista trei categorii principale: subtonul cald, subtonul rece si subtonul neutru. Subtonul cald prezinta nuante precum galben, auriu, oliv sau piersica, iar subtonul rece are tente albastrui sau rozalii. in schimb, subtonul neutru reprezinta un mix intre cele doua categorii.

Iata cum poti descoperi subtonul pielii tale si sa faci alegeri informate in privinta fondului de ten.

Pentru a identifica subtonul pielii tale, poti incerca urmatoarele teste simple.

Testul bijuteriilor

In primul rand, in oglinda, in lumina naturala, adu langa tine doua bijuterii: una arginite si una aurie. Asaza-le pe rand langa tenul tau si observa cu atentie. Ce culoare iti pune mai mult tenul in evidenta? Daca auriul te face sa stralucesti, atunci ai un subton cald. In cazul in care argintiul iti pune in valoare tenul si te face sa radiezi, subtonul tau este unul rece. Daca ambele culori te avantajeaza, exista sanse mari sa ai un subton neutru.

Reactia pielii la soare

Un alt test simplu implica reactia pielii tale la soare. Atunci cand te expui la soare, te bronzezi uniform si usor, fara a te arde? Daca da, exista probabilitatea sa ai un subton cald. Pe de alta parte, daca te bronzezi cu greutate, tind sa te arzi si apoi sa te cojesti, subtonul tau este unul rece.

Testul venelor

Un indiciu util in identificarea subtonului pielii tale il constituie testul venelor. Priveste-ti incheieturile mainilor si observa nuanta venelor. Daca venele tale au o tenta albastruie sau mov, subtonul tau este rece. in schimb, daca venelor tale au o nuanta verde, ai un subton cald. Daca nuanta venelor tale este greu de identificat sau pare a fi un mix intre verde si albastru, e posibil sa ai un subton neutru.

Dupa ce ai identificat subtonul pielii tale, este momentul sa alegi fondul de ten potrivit. Pentru subtonul cald, opteaza pentru nuante calde, precum bej, piersica sau auriu. Pentru subtonul rece, nuantele reci, cum ar fi roz sau bej cu tenta albastra, vor fi cele mai potrivite. Daca ai un subton neutru, aproape orice nuanta de fond de ten ar trebui sa se potriveasca.

Descoperirea subtonului pielii tale este primul pas catre un machiaj impecabil si un aspect natural. Alege cu grija fondul de ten in functie de subtonul tau si bucura-te de un ten perfect echilibrat si radiant.

Cunoasterea subtonului pielii tale este esentiala in alegerea fondului de ten potrivit. Investeste in accesoriile necesare pentru a-ti crea tinute sofisticate si nu ezita sa descoperi care este subtonul pielii tale! Cu aceste informatii, vei putea alege cu succes fondul de ten si vei obtine un machiaj impecabil, care sa-ti puna in valoare frumusetea naturala.