Moda – STIL, ELEGANTA, BUN GUST SI KITSCH

Moda – STIL, ELEGANTA, BUN GUST SI KITSCH

Fii in trend sezonul acesta, invata totul despre moda – stil, eleganta, bun gust si kitsch.

Explorarea lumii modei este o calatorie fascinanta prin care poti descoperi aspecte uimitoare ale stilului – eleganta, bun gust si kitsch.

Nu vei avea niciodata o a doua sansa pentru a crea o prima impresie.

Coco Chanel

Stilul este o combinatie intre moda si personalitate este o reflectare a cine esti si ce te face unic. Stilul si eleganta sunt doua concepte strans legate de modul in care o persoana se prezinta si se comporta in public.

Stilul poate fi elegant, modern, casual sau chiar extravagant. In general, stilul vestimentar se refera la modul in care o persoana poarta hainele si accesoriile. Acestea pot fi alese in functie de personalitatea si stilul personal si pot fi combinate pentru a crea un look unic.

Stilul nu are neaparat legatura cu valoarea lucrurilor. Sa te imbraci cu stil nu inseamna obligatoriu sa te imbraci cu haine foarte scumpe.

Stilul este despre alegerea hainelor care se potrivesc cel mai bine cu forma corpului, culorile care te fac sa arati cel mai bine si accesoriile care completeaza look-ul.

Stilul este modul de a spune cine esti fara sa trebuiasca sa deschizi gura.

Coco Chanel

Eleganta se manifesta prin gesturi rafinate, maniere, atitudine si siguranta de sine. O persoana eleganta are o abordare sofisticata si plina de stil in toate aspectele vietii sale, nu doar in aspectul vestimentar.

Stilul si eleganta sunt calitati admirate si arata o persoana capabila sa-si controleze aspectul personal si comportamentul.

Eleganta inseamna bun gust, armonie, distinctie, atitudine, inseamna a sti sa te pui in valoare. Eleganta este despre un comportament care arata rafinament. Ea poate fi descrisa ca fiind simpla, curata si rafinata. Eleganta se poate manifesta in moduri diferite, prin imbracaminte, accesorii, atitudine si limbaj.

Kitsch-ul in vestimentatie inseamna utilizarea exagerata a elementelor care sunt considerate de prost gust, de o calitate inferioara sau ostentative.

Inainte de a pleca din casa, uita-te in oglinda si renunta la un accesoriu.

Coco Chanel

Granita intre stil si kitsch poate sa fie foarte subtire. Alegerea neinspirata a unor haine si accesorii pentru a atrage atentia poate sa duca uneori intr-o alta zona decat cea dorita. 

Alege cu grija hainele si accesoriile. Ele trebuie sa te reprezinte, sa fie de calitate si sa ti se potriveasca.

Simplitatea este cheia elegantei adevarate.

Coco Chanel